دکوراسیون

کناف

اجرای کناف
انواع کناف

کناف چیست؟

کناف نوعی صفحه روکشدار گچی است که در اصل نسل جدید گچ به شمار می رود و کلیه کارهای ساختمانی که با گچ قابل انجام بوده، امروزه به دلیل تنوع بیشتر در طراحی از کناف استفاده میشود.

کناف محصولی المانی به شمار می رود و در سراسر جهان جزء پر استفاده ترین متریال ها برای سقف، دیوار، دکور و پارتیشن های جداکننده می باشد که شامل دوبخش کلی و دو بخش جزئی می باشد

  • پنل گچ برگ و سازه کناف به عنوان بخش های اصلی
  • طیف و بتونه کناف به عنوان مکمل
♦ کناف یا گچ:

بطور کلی کناف بهتر از گچ است چراکه کناف زودتر از گچ اجرا می شود، طرح های خاص تر جدیدتر و شیک تر را می توان با کناف اجرا کرد، در بسیاری از موارد هزینه هایی به مراتب کمتر از گچ را دارد، ارتفاع کمتری از سقف را نسبت به گچ پایین می آورد، سبک تر است و غیره.

اما اگر علاقه مند به شکل و طرح های کلاسیک هستید گچ گزینه مناسبی خواهد بود.

♦ مزایای کناف:
  1. سقف ها و دیوارهای جداکننده ی تیغه ای کناف، سازه های فلزی یکپارچه هستند که صفحات روکشدار گچی بر روی آن ها پیچ میشوند و درز بین پانل های کناف با توری بتونه درزگیری پر شده و سطوح صاف به وجود آمده که می توان آن را با کاغذ، رنگ و انواع دیوارپوش پوشش داد.
  2. دیوار های کنافی در مقایسه با دیوارهای سنتی و قدیمی حدود ده برابر سبک تر است. پس با کاهش بار مرده ساختمان، تاثیر نیروی زلزله بر ساختمان بسیار کمتر می شود و در صورت تخریب ساختمان در زمان زلزله، به علت سبکی و یکپارچگی سیستم کناف، خطر جانی برای ساکنان به مقدار بسیار قابل توجهی کمتر خواهد بود.
  3. علاوه بر سبکی کنماف دکوراتیو، نحوه اتصال و انعطاف پذیری پانل ها به سازه ها هم به گونه ای است که باعث کاهش نیروی زلزله می شود. بدین صورت که اِستادها( سازه هایی که بصورت افقی در کف و بالای دیوار کار گذاشته می شود) در داخل رانر ها( سازه های عمودی که داخل استاد قرار می گیرند) جای بازی دارند و بهم پیچ یا پرچ نمی شوند، ولی پانل ها به هردوی آن ها پیچ می شوند.
اجرای سقف کاذب کناف
کناف سقف
♦ انواع گچبرگ کناف

گچبرگ های کناف انواع مختلفی دارند که بیشتر آن ها در سایز 120 در 240 سانتی متر تولید می شود.

  • گچبرگ های معمولی یا آر جی که در بیشتر پروژه ها مورد استفاه قرار می گیرد در دو مدل ضخامت 9 و 12 میل در ایران ارائه می شود، که 9میل را برای سقف و دکور های منحنی و 12میل را برای دیوار و پارتیشن ها و قسمت هایی که مقاومت بیشتری نیاز است استفاده می شود.
  • آکوا پنل که پنل سیمانی کناف بشمار می رود در لایه وسطی بجای گچ از سیمان استفاده شده و مقاومت خوبی از نظر استقامت در برابر رطوبت را داراست و قیمت بالاتری نسبت به دیگر پنل ها دارد.
  • گچبرگ های ضدحریق اف آر که مقاومت خوبی در برابر حرارت و گرما دارد و در محیط هایی امنیتی یا محیط هایی که جمعیت زیادی در آن رفت و آمد دارند مورد استفاده قرار می گیرد.
  • پنل های ضد رطوبت ام آر که بیشتر برای سرویس بهداشتی و حمام و قسمت هایی که با آب در تماس است استفاده می شود.

(پنل های کناف اکثرا تا حدودی عایق صدا هستند)

♦ نکاتی در اجرای کناف:

نکته: کناف باید توسط افراد متخصص نصب شود تا شما کای بدون موج، اصولی، مقاوم و بادوام داشته باشید.

  • حمل صحیح پنل ها تا محیط بدون ضربه خوردن و جذب رطوبت، استفاده صحیح از پنل ها در قسمت های مختلف، استفاده از سازه ها حداکثر در هر 60ستمنی متر زیر پنل ها، استفاده از سازه ها  و پیچ های خود کناف، تجهیزات کامل نصاب بخصوص تراز لیزری، پیچ کردن پانل به سازه حد اکثر در هر 15سانتی متر، استفاده از سازه های صحیح در اجرا، استفاده از پانل های یکپارچه به طوری که شیار طیف کناف در مسیر یکدیگر باشند، استفاده از دستک ها برای محیط هایی که عمق بیش از 15 سانتی متر دارند و … .
  • پنل های کناف در طول خود دارای فرورفتگی جزئی هستند که محل قرارگرفتن طیف( توری کناف یا نوار درزگیر) است که به نقاش کمک میکند جای پیچ ها را کامل کاور کرده و پانل هارا بعد از زیر سازی یکپارچه کند.

نکته: یکی از مهمترین عواملی که کار شمارا زیبا میکند استفاده از نقاش حرفه ای کناف برای بتونه، زیرسازی و رنگ پنل های کناف است که اگر نقاش کار خود را درست انجام ندهد شما در سقف خود موج هایی مشاهده خواهید کرد. پس اگر روی پروژه خود حساسیت دارید و دوست ندارید هزینه شما پرت شود، در انتخاب نفر درست برای اجرای کناف و نقاشی آن بسیار دقت کنید.

 

◊ جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما در ارتباط باشید ← تماس با ما

 

ممکن است خواندن این مطالب برای شما جذاب باشد:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *